Κομμωτική

Γιατί να σπουδάσω κομμωτική;

Η κομμωτική είναι ένα έντονα δημιουργικό επάγγελμα που σε συνδυασμό με την σωστή τεχνογνωσία προσφέρει την ευκαιρία για επαγγελματική αποκατάσταση και καταξίωση.

Η κομμωτική τέχνη :
  • Συνδυάζει δημιουργικότητα και καλλιτεχνική άποψη.
  • Επάγγελμα με έντονη ζήτηση αφού αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάδειξη τόσο της γυναικείας όσο και της αντρικής ομορφιάς.
  • Είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αναπτυσσόμενη βιομηχανία της μόδας.
  • Εξασφαλίζει άριστη επαγγελματική αποκατάσταση.
  • Παρέχει μοντέρνο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.
  • Δίνει την ευκαιρία προσωπικής ανάδειξης μέσα από εξειδίκευση και καινοτομίες.

Γιατί επιλέγω να σπουδάσω κομμωτική στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ;

Προγράμματα σπουδών

Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης παρέχει τα πιο σύγχρονα, ευέλικτα και ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών κομμωτικής στην αγορά.

ΔΙΕΤΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Ο εκπαιδευόμενος αποφοιτώντας από το διετές πρόγραμμα κομμωτικής είναι άριστα καταρτισμένος και διαθέτει όλα τα εφόδια για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.


ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
  • Κομμωτική
Αποτελεί το πληρέστερο ετήσιο πρόγραμμα της αγοράς.


ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Tα ταχύρρυθμα προγράμματα είναι ιδανικά για ήδη επαγγελματίες κομμωτές που θέλουν να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα τους και να αποκτήσουν πιστοποιημένη εξειδίκευση.


Έμπειροι καθηγητές

Όλοι οι καθηγητές που διδάσκουν στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ είναι εξειδικευμένοι επαγγελματίες του χώρου της κομμωτικής, με πολυετή εμπειρία και με αποδεδειγμένη μεταδοτικότητα.

- Η εξέλιξη κάθε σπουδαστή παρακολουθείται ξεχωριστά.

- Σκοπός είναι οι διδασκόμενοι να κατανοούν ότι διδάσκονται ώστε να μη περιορίζονται μόνο σε αυτοματοποιημένες τεχνικές.


Σύγχρονα εργαστήρια και άρτια υλικοτεχνική υποδομή

Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ έχοντας άριστη γνώση της ζήτησης και των αναγκών της αγοράς, έχει δημιουργήσει τα πιο εξελιγμένα εργαστήρια κομμωτικής.

- Εκπαίδευση σε όλες τις νέες τεχνολογίες

- Πλήρης εξοπλισμός μηχανημάτων και υλικών (Βαφείο, climazone, όλων των τύπων σεσουάρ, βαμπέρ κ.τ.λ.)

- Προβολή οπτικοαουστικού υλικού από μεγάλες παγκόσμιες Ακαδημίες και δημοφιλείς κομμωτές.


Δραστηριότητες

- Διοργάνωση επιδείξεων κομμωτικής (θεματολογία: Χριστούγεννα, Αγ. Βαλεντίνος, καλοκαίρι,  άνοιξη κ.τ.λ.)

- Επισκέψεις σε χώρους που προάγουν την καλλιτεχνική παιδεία και την αίσθηση αρμονίας του σπουδαστή.

- Συμμετοχή των σπουδαστών σε fashion Shows.

- Κάθε χρόνο πραγματοποιείτε επίσκεψη σε διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού.

- Συμμετοχή σε πανελλήνιους διαγωνισμούς (σημαντικές διακρίσεις κάθε χρόνο για τους σπουδαστές του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ).

- Διοργάνωση Ημερίδων με ειδικά επιλεγμένα θέματα όπως: Βαφές κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, Ενδυνάμωση τρίχας κ.τ.λ.
 

Δωρεάν Σεμινάρια

Κάθε χρόνο το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ στα πλαίσια της διοργάνωσης του XINIS EDUCATION FESTIVAL (www.xinisfestival.edu.gr), του μεγαλύτερου Φεστιβάλ που γίνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη με γνώμονα την εμπειρία και την άριστη γνώση της αγοράς εξασφαλίζει εντελώς δωρεάν 140 ειδικά επιλεγμένα σεμινάρια για όλους τους σπουδαστές.Πιστοποίηση σπουδών


Η πιστοποίηση πλέον αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εργασίας κάθε επαγγελματικού κλάδου. Οι σπουδαστές με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης τους στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ αποκτούν βεβαίωση σπουδών.
Εξέλιξη σπουδών


Οι απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους είτε στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ επιλέγοντας ένα δεύτερο πτυχίο ώστε να διευρύνουν τις επαγγελματικές τους γνώσεις, είτε συνεχίζοντας τις σπουδές Κομμωτικής στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ αποκτώντας κρατικό δίπλωμα.
Επαγγελματική αποκατάσταση


Όλοι οι σπουδαστές του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ έχουν την υποστήριξη του Γραφείου Εργασίας Αποφοίτων και Σπουδαστών (ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ - www.thejobcenter.gr). Το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ έχοντας το κύρος, την εμπειρία και μια πολυετή διαδρομή στο χώρο αγοράς της κομμωτικής φροντίζει με σημαντικά μεγάλη επιτυχία πάνω από μισό αιώνα την άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών του.